Büyükşehir’den Görme Engelliler Okuluna Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 7-14 Ocak Görme Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Okulu öğrencilerini ziyaret etti. Eğitim verilen öğrencilere beyaz baston da hediye edildi.

Büyükşehir’den Görme Engelliler Okuluna Ziyaret

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Okulu’nu ziyaret etti. AK Parti Kadın Kolları’nın da yer aldığı ziyarette görme engelli öğrencilere trafik eğitimi verildi ve beyaz baston hediye edildi. Ziyarete Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen, AK Parti Kadın kolları Başkanı Gül Çitil Okur ve Jandarma ekipleri yer aldı. Öğrencilere genel trafik kuralları ile engellilerin trafikteki haklarına ilişkin bilgiler verildikten sonra görme engelli çocukların soruları da tek tek yanıtlandı.

Başkan Güngör’e Teşekkür Ettiler

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen etkinliğe ilişkin açıklamasında “7-14 Ocak Görme Engelliler Haftamızı Görme Engelliler Derneği ile birlikte farklı etkinlikler düzenleyerek geçiriyoruz. Bu etkinlikler kapsamında bugün de Görme Engelliler Okulumuza ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretimizde görme engelli kardeşlerimize trafikte nasıl hareket etmeleri gerektiği hususunda eğitim vermeyi amaçladık. Erişilebilir bir Kahramanmaraş için çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi. Ayrıca Kahramanmaraş Görme Engelliler Dernek Başkanı Mustafa Çakmak ve Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Okul Müdürü Faruk Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e çalışmaları ve görme engelliler haftası etkinlikleri için teşekkür etti.