Başkan Toptaş, Dönüklü’de vatandaşların taleplerini dinledi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Döngel Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında Başkan Toptaş, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sorunlarını ilk elden dinledi ve çözüm yolları üzerine istişarelerde bulundu.

Başkan Toptaş, Dönüklü’de vatandaşların taleplerini dinledi

Merkezden kırsala Onikişubat’ın tamamında istişareye önem veren belediyecilik anlayışıyla gönülleri kazanan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Güne muhtarlarla buluşmasının ardından, Cuma namazını Dönüklü Mahallesi’nde eda eden Başkan Toptaş, mahalleyi gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Toptaş, ziyaretler esnasında vatandaşlarla bir araya gelmenin ve onların taleplerini dinlemenin belediye çalışmaları için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Mahallenin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri üretmek amacıyla tüm güçleriyle çalışacaklarını belirten Toptaş, “Talep ve sorunlara ilişkin istişarelerimizle, mahallemizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri üretmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Ziyaret sırasında mahalledeki mevcut sorunları yerinde inceleyen Başkan Toptaş, kısa süre içinde çözüm odaklı çalışmalarla tüm sorunların üstesinden geleceklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretin ardından Başkan Toptaş, mahalle halkıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.