KSÜ Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde, üniversite yönetimi ile akademik ve idari personel bir araya geldi.

KSÜ Ailesi Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

Rektörlük binası yanındaki kamelya alanında gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, İlahiyat Fakültesi doktora öğrencisi Ali Rıza Güneş tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Kur’an tilavetinin ardından bir konuşma gerçekleştirerek KSÜ ailesinin Kurban Bayramı’nı kutladı. Bayramın milletimize ve tüm İslam âlemine barış, sağlık ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu.

Bayramlaşma törenini pandemi nedeniyle açık havada gerçekleştirdiklerini belirten Rektör Can, “Üniversiteler olarak her konuda topluma rehberlik etme ve model olma misyonumuz var. Pandemiyle mücadelemiz sürüyor, hep birlikte bir arada olmak, öğrencilerimizle yüz yüze eğitim imkânına kavuşmak için kurallara titizlikle uymaya devam edelim.”  dedi.

2021-2022 Akademik Yılında yüz yüze eğitim yapabilmek için gerekli bütün hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen Rektör Can, pandeminin seyrine göre A,B ve C planları hazırladıklarını ifade etti.

Üniversitemize nitelikli öğrencilerin kazandırılması için tercih döneminde tanıtım faaliyetlerinin titizlikle yürütülmesinin önemini vurgulayan Rektör Can, bütün öğretim elemanlarının tanıtım çalışmalarına dâhil olmasını rica etti.

Üniversite personeli ve yakınlarından ahrete irtihal edenleri rahmetle anan Rektör Can, terörle mücadelede şehit olanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı gazilerimize acil şifalar diledi.

Rektör Can’ın konuşmalarının ardından üniversitemiz personeli pandemi kuralları çerçevesinde gönül selamıyla bayramlaştılar.