Üniversitemiz Senato Toplantısı Meslek Yüksekokulumuzda Gerçekleştirildi

13 Temmuz Salı günü Üniversitemiz haftalık olağan senato toplantısı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Niyazi CAN’ın başkanlığında Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirildi. Sayın Rektörümüz ve değerli senato üyelerimiz toplantı öncesinde Türkoğlu Belediye Başkanı Sayın Osman OKUMUŞ’u makamlarında ziyaret ettiler. Sonrasında Sayın Rektörümüz İlçe Kaymakamı Sayın Mahmut HERSANLIOĞLU’nu makamında ziyaret ettiler.

Üniversitemiz Senato Toplantısı Meslek Yüksekokulumuzda Gerçekleştirildi

Sayın Rektörümüz ve KSÜ Senatosu, Türkoğlu Belediye Başkanı Sayın Osman OKUMUŞ’un ev sahiplğinde Beyoğlunda bulunan Tarihi Bababurun Kalepark ve Su Değirmenine ziyarette bulundular ve Karapınar Su Parkında düzenlenen öğle yemeği programına katıldılar.

Türkoğlu’nda bulunan kurum ve kuruluşlarla üniversitemiz arasında yürütülebilecek potansiyel işbirliği konularının ele alındığı yemek sonrasında konuşan Rektör Can, Türkoğlu Meslek Yüksekokuluna verdikleri destek için Belediye Başkanı Sayın OKUMUŞ’a teşekkürlerini ifade ettiler.

Türkoğlu’ndaki birlik ve beraberlik ruhunun her yönüyle hissedildiğini ve üniversite ile gerçekleştirilen işbirliklerine yansıdığını kaydeden Rektör Can, “Şehrimiz ve ülkemize örnek olabilecek bu güzel birliktelik sürdüğü sürece başarılı işlere imza atılmaya devam edilecektir. Biz üniversite olarak Türkoğlu’nun kalkınması için kurum ve kuruluşlarla her türlü işbirliğine açığız.” dedi.

Belediye Başkanı Sayın OKUMUŞ da, Rektör Can ve senato üyelerini Türkoğlu’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkoğlu Belediyesi olarak üniversite ile her alanda işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Yemek programının ardından Üniversitemiz Senatosu Ceceli Yerleşkesinde bulunan Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek Okulumuz konferans salonunda senato ve yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştirdiler.