Üniversitemizde Öğrenci Gezileri Devam Ediyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ)SÜ Rektörlüğü Tanıtım Ofisi şehrimizden ve şehir dışından gelen talepler doğrultusunda üniversite kampüs alanı içerisinde ortaöğretim öğrencilerine yönelik tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

Üniversitemizde Öğrenci Gezileri Devam Ediyor

Tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları kapsamda 15-17-22 Şubat 2022 tarihlerinde Final Okulları, Bahçeşehir Koleji ve Göksun Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine üniversitemiz birimleri gezdirilerek bilgilendirme sunumları yapıldı.

Gelen talepler doğrultusunda aday öğrencilere yönelik Rektörlük Tanıtım Ofisi tarafından Salı ve Perşembe günleri düzenli programlar yapıldığını ifade eden üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, yapılan programlarda özellikle Üniversite-Sanayi Kamu İşbirliği Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSKİM) laboratuvarları ve Teknoloji Geliştirme ve Uygulama Atölyesi öğrencilerimize gezdirilerek üniversitemizde yapılan çalışmaların somut örnekleri paylaşıldığını belirtti.

Üniversite hazırlık aşamasında olan son sınıf öğrencilerinin motivasyonlarını artırmak amacıyla yapılan bu tür etkinlikleri önemsediğini ifade eden Rektör Can, bahar dönemi içerisinde gelen talepler doğrultusunda aday öğrencilerimize yönelik tanıtım çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.