Uzaktan Eğitime Destek Amacıyla Soru Hazırlama Çalışmaları Tamamlandı

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğünce Millî Eğitim Bakanlığı ve Kahramanmaraş genelinde yapılacak olan çalışmalarda kullanılmak üzere branş öğretmenlerinin katılımları ile yürütülen soru hazırlama çalışmaları tamamlandı.

Uzaktan Eğitime  Destek Amacıyla Soru Hazırlama Çalışmaları Tamamlandı

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Akküncü yönetimindeki Ölçme Değerlendirme Merkezi koordinatörlüğünde uzaktan eğitim sürecini desteklemek amacıyla yapılan soru hazırlama çalışmaları tamamlandı. Konu ile ilgili konuşan İl Millî Eğitim Müdür Vekili Ahmet Akküncü, Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din kültürü ve Ahlak Bilgisi branşlarından 98 öğretmenin katılımlarıyla 5 haftadır devam eden soru hazırlama çalışmalarının tamamlandığını belirterek, "Ölçme Değerlendirme Merkezinde görev yapan personellerimize, komisyonlarda görev alan ve özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimize İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz" dedi.

Öte yandan hazırlanan sorular Kahramanmaraş ilimiz genelinde ve Millî Eğitim Bakanlığınca Türkiye genelinde TYT-AYT denemesi olarak öğrencilerin kullanımına sunulacak.