Vali Coşkun, Tekir Mahallemize Yapılan Okul Açılışına Katıldı

Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Onikişubat Belediyesi tarafından Tekir Mahallemize yaptırılan Tekir İmam Hatip Ortaokulu ve Tekir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışına katıldı.

Vali Coşkun, Tekir Mahallemize Yapılan Okul Açılışına Katıldı

Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal marşımızın ardından okunan kuranı kerim tilaveti ve yapılan dualarla başladı.

 

Daha sonra da Tekir Mahalle Muhtarı Ali Akkoyun, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal ve Habibe Öçal açılış konuşması yaparak yeni yapılan okulun Tekir Mahallemize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundular.

 

Açılış konuşmalarının ardından Vali Coşkun ve protokol üyeleri tarafından 17 derslikli okulun açılışı yapılarak okul gezildi.

 

Vali Coşkun okul gezisi esnasında öğrencilerle yaptığı sohbette, sizlerin nezih ve donanımlı eğitim yuvalarında en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Kahramanmaraş olarak, okullarımızın fiziki yeterliliğini her geçen gün daha da üst noktaya taşımak için gayret ediyoruz. Okulumuz geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ve çocuklarımızı yetiştirmede önemli bir eğitim kurumu olarak hizmet edecektir. Bu vesile ile okulumuzun Tekir Mahllemize ve ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum,” dedi.

 

Vali Coşkun ayrıca, Tekir İmam Hatip Ortaokulu ve Tekir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin eğitim ve öğretime kazandırılmasında emeği olan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Bey’e, ilimizde eğitim adına yapılan çalışmalardaki katkılarından dolayı emeği geçen tüm Belediyelerimize, hayırsever iş insanlarımıza ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza şükranlarımı sunuyorum, dedi.