DULKADİROĞLU`NDA GENÇLER DEĞERLER EĞİTİMİ YAZ OKULU`NU COŞKUYLA TAMAMLADI

Dulkadiroğlu Belediyesi Gençlik Merkezleri ile Dulkadiroğlu Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Gazipaşa Gençlik Merkezi Değerler Eğitimi Yaz Okulu kapanış programı, Dulkadiroğlu Belediyesi Heyecan Bahçesi`nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

DULKADİROĞLU`NDA GENÇLER DEĞERLER EĞİTİMİ YAZ OKULU`NU COŞKUYLA TAMAMLADI

Kapanış programına katılan Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yıldız, değerler eğitiminin önemine değindi. Altı hafta boyunca değerler eğitimi alan 180 gencin coşkusunu paylaştıklarını dile getiren Başkan Yıldız, öğrencilerle tek tek ilgilenerek başarılarının devamını diledi.  
Değerler eğitiminin gençlere büyük katkı sağlayacağını aktaran Başkan Yıldız, kapanış programında yaptığı konuşmada şunları söyledi: Gençlerimizin eğitimine ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak, bizim en önemli önceliklerimizdendir. Bu yaz okulu programı ile gençlerimize değerlerimizi aktararak onların daha bilinçli bireyler olarak yetişmelerini sağladık. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak, her zaman gençlerimizin yanında olacağız ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Bu programın başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen tüm eğitmenlerimize ve iş birliği yaptığımız Dulkadiroğlu Müftülüğüne teşekkür ediyorum.