“Akademik ve İdari Personelimizin Üniversitemizden Beklentileri ve Önerileri” Temalı İstişare Toplantısı Düzenlendi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Stratejik Araştırmalar Merkezi koordinatörlüğünde “Akademik ve İdari Personelimizin Üniversitemizden Beklentileri ve Önerileri” temalı istişare toplantısı düzenlendi.

“Akademik ve İdari Personelimizin Üniversitemizden Beklentileri ve Önerileri” Temalı İstişare Toplantısı Düzenlendi

 

Moderatörlüğünü İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Bakan’ın yaptığı toplantının açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak yaptı.

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak yaptığı açılış konuşmasında “Üniversitemiz genel strateji olarak akademik ve idari birimleri ile her türlü iş ve işlemlerde faaliyetlerini şeffaf bir şekilde sürdürmektedir. Gündeme getirilecek değerli fikirlerinizin bizler için yol haritası olmasını temenni eder, katılımlarından dolayı tüm personelimize teşekkür ederim.” diye konuştu.

 

KSÜ Stratejik Araştırmalar Merkezi Müdürü Prof. Dr. Burcu Erşahan ise “Yapılacak toplantının verimli geçmesini ve yeni fikirlerin ortaya çıkmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Çevrim içi gerçekleşen toplantıda akademik ve idari personeller, söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdiler.

 

Toplantının sonunda bir değerlendirme konuşması yapan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, üniversitemizi şeffaf bir şekilde yönetmeye çalıştıklarını ifade ederek “Yönetim olarak personellerimizin haklarını geciktirmeden vermeye gayret ediyoruz. Bunun yanında hastanemizde birçok alanda önemli gelişmelere imza atıyoruz. Hizmete açılan kongre merkezi ve kütüphane binamız, hastanemizde açılan kafeler ve çalışmaları sürmekte olan piknik alanları ile personellerimiz ve öğrencilerimiz için yeni sosyal alanlar oluşturuyoruz. Bu tür gelişmelerin hepsi akademik ve idari personellerimizin emeği ile gerçekleştiriliyor. Bu toplantıda dile getirilen görüş ve önerilerin değerlendirilerek gerekli adımların atılmasını sağlayacağız. Tüm personellerimize katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.