Dünya Kadınlar Günü’nde Kapanış Konseri

Büyükşehir Belediyesi ve KSÜ iş birliğiyle Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler konser programıyla noktalandı. KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konserde müzisyenler dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

Dünya Kadınlar Günü’nde Kapanış Konseri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Sütçü İmam Üniversitesi iş birliğiyle Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapanış konseriyle sona erdi. KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konserde KSÜ akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Tekgül ve Soner Okan’ın şefliğinde müzisyenler dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı. Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcısı Zekeriya Pak, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın yer aldığı etkinlikte dinleyiciler müzisyenlere hep bir ağızdan eşlik etti.

Kadını Merkeze Alan Etkinlikler

Renkli anlara sahne olan konser etkinliğinde konuşan Niyazi Can, “Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliği içerisinde Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadını merkeze alan bir dizi etkinlik gerçekleştirdik. Etkinlikler kapsamında, birbirinden değerli konuklarımızı şehrimizde ağırlama imkânı bulduk. Bu etkinlikleri vatandaşlarımızla buluşturmamızda bizlere destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e, uzman konuklarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.