GAMER İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu toplantısı, Valimiz Ömer Faruk Coşkun başkanlığında düzenlendi.

GAMER İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Coşkun; “Birlikte iştirak ettiğimiz bu toplantıda, güvenlik kaynaklı acil durumlarda bütünleşik bir yönetim anlayışı ile olay öncesi, sırası ve sonrasında yürütülecek faaliyetlerin yer aldığı acil durum planlamalarını yaparak, bunlara ilişkin uygulama tedbirlerini ve bu hususta valiliğimiz ile ilgili diğer tüm kurumların koordinasyonunu gerektiren hususları değerlendireceğiz.

 

Bu bağlamda, toplantımızda alacağımız kararların ilimizin güvenlik ve kurumlar arası koordinasyonuna katkı sunmasını temenni ediyor, toplantımıza katılan kurul üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

GAMER tanıtım filmiyle devam eden toplantıda, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Zeki Evin ise GAMER’in 2022 yılı faaliyetine ilişkin bilgilendirme sunumu yaptı.

 

2022 yılında meydana gelen olayların değerlendirildiği toplantı, 2023 yılı için yapılacak çalışmaların planlaması, GAMER işlemleri ile ilgili kurumlar arasında koordinasyon gerektiren hususların görüşülmesi ve katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

 

Valimiz Ömer Faruk Coşkun’un başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Türkoğlu Kaymakamı Burak Keser, Pazarcık Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, İl Jandarma Komutanı Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.