Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Dini İstismar Eden Terör Örgütleri Hakkında KSÜ Öğrencilerini Bilgilendiriyor

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İlahiyat Fakültesinde stant açarak, dini istismar eden terör örgütleri hakkında bilgilendirmelerde buluyor.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Dini İstismar Eden Terör Örgütleri Hakkında KSÜ Öğrencilerini Bilgilendiriyor

İlahiyat Fakültesi girişinde stant açan Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri gençlerin suça yöneliminin engellenmesi sağlamak amacıyla dini istismar eden terör örgütleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Standı ziyaret eden öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunan Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gençlerin konuya ilişkin sorularına da cevap veriyor.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü bilgilendirme standı 18 Şubat 2022 Cuma gününe kadar bilgilendirme faaliyetini sürdürecek.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, şehrimizdeki bütün kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi,  Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ile de yakın ve verimli işbirlikleri yürüttüklerini ifade etti.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğünce her yarıyılın ilk haftasında öğrencilerimize yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin yürütüldüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, öğrencilerimizi illegal oluşum, kötü alışkanlık ve her türlü suça karşı bilgilendiren emniyet mensuplarına teşekkür etti.