Minikler Susam Sokağı’yla Doyasıya Eğlendi

Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Susam Sokağı’ adlı çocuk oyunuyla start aldı. Çocukların doyasıya eğlendiği oyun, ebeveynlerden de tam not aldı.

Minikler Susam Sokağı’yla Doyasıya Eğlendi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat etkinlikleri başladı. Etkinlik takvimi kapsamında ‘Susam Sokağı’ adlı çocuk oyunu minik izleyicileriyle buluştu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde iki seans şeklinde düzenlenen etkinliğe çocuklar ve ebeveynler yoğun ilgi gösterdi. Kardeşliğin ve sevginin sokağı olan Susam Sokağı’nda çocuklar doyasıya eğlendi. Edi, Büdü, Kırpık, Minik Kuş ve Kurabiye Canavarı karakterlerinin canlandırıldığı oyun miniklere kardeşlik ve paylaşma duygusunun, dürüstlüğün, sevgi ve hoşgörünün önemini anlattı.

Pek Çok Etkinlik Düzenlenecek

Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan etkinliklere ilişkin yapılan açıklamada, “Mart ayı boyunca birbirinden renkli etkinlikler kültür sanat dostlarıyla buluşacak. Bu kapsamda, Mart Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Susam Sokağı’ adlı çocuk oyunuyla başladı. 90’ların sevilen televizyon programı Susam Sokağı’nın kahramanlarının canlandırıldığı oyuna miniklerimizin ve ebeveynlerimizin göstermiş olduğu ilgi bizleri çok mutlu etti. Daha pek çok etkinlikle hemşehrilerimizle buluşmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.