Şehidimiz P.Söz.Er Hasan Taş Dualarla Ebediyete Uğurlandı

Pençe-Şimşek Operasyonunda şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz P.Söz. Er Hasan Taş için Elbistan ilçemizde cenaze töreni düzenlendi.

Şehidimiz P.Söz.Er Hasan Taş Dualarla Ebediyete Uğurlandı

Şehidimiz, baba ocağına götürülerek helallik alınmasının ardından düzenlenen cenaze törenine müteakip dua ve tekbirlerle ebediyete uğurlandı. 

 
Törene, şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Aydın, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Zuhal Karakoç Dora, İrfan Karatutlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

 

Defin sonrası şehidimizin fotoğrafı ve Türk Bayrağımız, Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Aydın ve Valimiz Ömer Faruk Coşkun tarafından şehidimizin ailesine teslim edildi.
 
Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Aydın, Milletvekilimiz ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.