Vali Coşkun Anadolu Ajansı’nın Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katılan Vali Ömer Faruk Coşkun, Haber, Yaşam ve Spor kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek bilgiler aldı.

Vali Coşkun Anadolu Ajansı’nın Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

Vali Coşkun, haber kategorisinde Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören işitme engelli bir hastayla sağlık çalışanlarının iletişim kurma yöntemini anlatan "İşitme Engelli Hastayla İletişim", Yaşam kategorisinde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatlarıyla doğuştan bacak ve kolları olmayan bebeğin protez bacaklarına kavuştuğu "Muhammed Bebeğin Mutluluğu", Spor kategorisinde ise Siirt’li çocukların kendi imkanlarıyla yaptıkları "Lastiklerden Voleybol Sahası" fotoğraflarına oy verdi.

Vali Coşkun fotoğraf seçimleri esnasında, dünyanın dört bir köşesinde Anadolu Ajansı muhabirleri tarafından çekilen tüm fotoğrafların birbirinden güzel ve anlamlı olduğunu belirterek seçmekte bir hayli zorlandığına vurgu yaptı.

Vali Ömer Faruk Coşkun Haber Kategorisinde oy verdiği “İşitme Engelli Hastayla İletişim” konulu fotoğraftaki seçimiyle ilgili de yorum yaparak, “Bilindiği üzere bir Pandemi süreci yaşıyoruz ve bu süreç halan devam ediyor. Süreçle ilgili de güzel fotoğraflar vardı. Dolayısıyla biraz zorlandık ama; sağlık çalışanlarımızın yaşamış oldukları zorluğu anlatan bir fotoğrafı tercih ettik.  Pandemi süreci dolayısıyla başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, kolluk kuvvetlerimiz ile sahada olan ve fedakarca çalışan bütün kamu çalışanlarımıza kolaylıklar diliyor, teşekkürlerimi iletiyorum,” dedi. 

Vali Coşkun son olarak, fotoğrafların çekiminde ve sunulmasında emeği geçen Anadolu Ajansı yönetimine ve çalışanlarına başarılar dileyip, şükranlarını iletti.